Sponsorinfo 2018-06-13

Hej

Teamet var inte nöjda med resultatet i Kaunas. Därför har tiden fram till nu ägnats åt att göra vissa ändringar på båten. Alla ändringar sker i samråd med båtbyggaren Christen Molgaard i Danmark.

Vi har testat att ändra utseendet på gångytorna samt motorns infästning på båten. Vi har naturligtvis varit ute och testat flera gånger. Tyvärr kan man inte återskapa de förhållanden som råder när 20 båtar befinner sig på banan så vi får vänta och se tills vi är i Aalborg i Danmark nu till helgen.


Bild från testerna efter ombyggnad


Johan tankar ur dataloggen från testerna

 

Vi gläder oss mycket åt att kunna hälsa en ny sponsor välkommen in i sammarbets gruppen. Det är:

 

 

Vi hälsar Tommy Bernergård med personal välkomna in i sponsorgruppen. Barkmans färg tillhandahåller alla typer av färg, och mycket annat som en välförsedd färghandel bör ha. Om ni behöver måla någonting så föreslår vi att ni kontaktar Tommy eller någon av hans kunniga personal. Ni hittar info på hemsidan https://www.barkmansfarg.se

 


 

En av våra andra sponsorer har blivit uppmärksammad senaste tiden. Det är OpiFlex.

”OpiFlex har kommit med på ”33-listan”, listan med
Sveriges 33 mest lovande bolag.

Med en stor bredd i svensk teknikutveckling visar Ny Teknik och Affärsvärlden upp Sveriges mest lovande startupföretag som tagit plats på årets 33-lista, som presenteras för elfte året i rad. Teknikområdena spänner från energilösningar, bioteknik och robotik till it-säkerhet, bildanalys, röstanalys och logistiklösningar. Alla 33 företagen har en sak gemensamt: de bygger på en egen teknisk innovation som har potential att nå en internationell marknad.

Målet är att utse de unga teknikbolag i Sverige som har störst möjlighet att bli ledande inom sitt område. Några andra som varit på 33-listan är Spotify, Truecaller, iZettle, Climeon och Mojang.

Johan Frisk, VD och grundare av OpiFlex säger ”Det är en stor ära att få en plats på denna prestigefulla lista. Jag är så stolt över vårt grymma team som lyckats åstadkomma en världsunik flexibel robot-lösning med säkerhet utan staket och enkel robotprogrammering. Nu satsar vi fullt på en global expansion. Se mer på: HÄR

 

Grattis Johan Frisk och personalen på OpiFlex hälsar Team AJO

 

Nu lastar vi bussen för transport till Ålborg i Danmark för årets 2:a VM-race

Hälsningar