Sponsorinfo 2019-02-17

Hej

Vi från Team AJO vill gratulera vår sponsor Mikael Joki till den fina utmärkelsen som ni kan läsa om nedan.

 

Årets Eskilsstatyett i kategorin näringsliv går till Mikael Joki. Han har målmedvetet och framgångsrikt byggt upp företaget Eskilstuna Elektronikpartner. Sedan några år tillbaka ingår han även i låstillverkaren EXMA-gruppen. Mikael har även ett stort engagemang i Eskilstunas företags- och föreningsliv, bland annat i Vilstagruppen, Eskilstuna United och Fabriksföreningen. Han är också en av initiativtagarna till ”Made by Eskilstuna”.

2019 års tävlingskalendern har kommit ut men som vanligt kommer en del datum att ändras. Sen tillkommer Nordiska- och Europamästerskapet men VM-serien ser just nu ut som nedan.

Nu när vi skriver 2019 så sker det en hel del nya saker i teamet. Jag nämnde i tidigare info att reglerna för motortrimning har ändrats. Det betyder att vi nu har stöd i regelboken för att ta ut mer effekt ur våra motorer. Hur många extra hästkrafter som Johan kommer att ha tillgång till vet vi inte säkert men att det blir en del vet vi.

Motorblocket är den del som får bearbetas enligt nya reglerna

Att det har varit tyst från teamet sedan före nyår beror på en del olika anledningar som vi kommer att redovisa senare men några saker kan vi ändå berätta om.
• Från tidig vår till sen höst lägger vi en väldig massa tid på att testa, bygga om, testa igen, många timmar i racebussen till tävlingar, tävla, resa hem igen, sedan börjar det om igen inför nästa tävling. Ibland känns det som om man lever bara för racerbåtar. Därför måste man ibland göra något annat för att få tillbaka suget igen.
• Trots att vi tagit det lugnt har vi landat tre st. överenskommelser som vi kommer gå ut med senare, troligen i April eller Maj månad.
• Vi planerar också för en eventuell omorganisation av teamet. Om det blir av så kommer vi att gå ut med vad det innebär under Mars eller April.

 

Hälsningar