Sponsorinfo 2020-02-17

Hej
Båten hemma igen efter finalracet i AbuDhabi.

Allt satt fast på samma sätt som vi lämnade det i AbuDhabi vilket kan tolkas som att vi satte fast allt ordentligt och att tullen inte hade varit allt för ivriga med att kolla vad som fanns i containern.

Båten ser lite luggsliten ut efter fullfartskraschen i finalracet. Nu startar jobbet med att rädda så mycket som möjligt och att reparera skadorna.

Det verkar som om båten har klarat sig oväntat bra efter den mycket hårda landningen i Abu Dhabi.
Det bekräftar bara det vi tidigare har sett att Molgaard har byggt en mycket stark men ändå lätt båt.

Naturligtvis gick ett antal huvar och luckor sönder. Vi har som tur är reserver av allt men de är inte inpassade och lackerade, sedan måste en ny reservdelssats tas fram så vi har till kommande säsong.

Motorn plockades isär redan på kvällen i AbuDhabi. Alla delar tvättades i sötvatten för att få bort allt salt från Persiska viken samt inoljades.
Sedan packades allt i plastpåsar som lades ned i sönderskurna bensindunkar. Förhoppningsvis har det mesta klarat sig från rost.

Jag brukar hålla mig till att bara skriva om de racingrelaterade händelserna inom och runt teamet samt om de tävlingar och i vissa fall träningar samt tester som vi genomför men jag vill nämna en sak som inte har med racingen att göra.
På Alla Hjärtans Dag passade Johan och Jessica på att gifta sig. GRATTIS och LYCKA TILL önskar vi andra i teamet.

Hälsningar